Monday, September 10, 2012

Senarai Tempahan 2

Salam semua..

Stok Dah Jodoh sudah berada di tangan Iman. Bagi mereka yang tersenarai dalam Tempahan Dah Jodoh anda boleh membuat pengesahan dengan memasukkan bayaran mengikut harga ke dalam akaun Maybank Iman iaitu 151584064075 : Norhazia Binti Abdul Alim

Setelah membuat pembayaran, Anda boleh emailkan slip pembayaran berserta nama penuh dan alamat penuh pada Iman di : imanhazana@gmail.com atau PM Iman di facebook Iman di Iman Nizrina. Penghantaran Iman akan buat pada minggu hadapan.

Untuk nama yang tersenarai kalau nak book dulu pun boleh... email atau PM iman je kat FB okay

Terima kasih semua...

23 comments:

sue said...

boleh buat tempahan lagi ke???

NURUL HUSNA said...

assalamualaikum ima..kalau sy tranfer gune maybank to 2 bleh x? n nk bgtaw iman camne ek duit tudah ditransfer?

Anonymous said...

email je kat Facebook Iman Nizrina...

http://www.facebook.com/hazia.alim

iman said...

husna,

boleh tak ada masalah.. Email Iman akan trace siapa dah masukkan duit tp Husna kena confirmkan balik dengan emailkan nama dan alamat penuh

iman said...

Sue,

Iman cuma boleh terima order lain setelah nama yang dalam senarai itu dah Iman sudah usaikan baru Iman dapat ambil tenpahan lain

idA said...

salam iman..

akak dah buat pembayaran dan dah email kat iman..

Amount: RM13.00 Status: Successful
Reference number: 1688463665
Transaction date: 10 Sep 2012
Transaction time: 15:24:39

To 3rd Party Account Number: 151584064075
Account Holder Name: NORHAZIA BINTI ABDUL
Recipient email: imanhazana@gmail.com

Effective date: Today
Description of transaction: Novel Kaki Novel 2nd Karya Iman

EijA:) said...

Assalamaulaikum,
iman,saya dh transfer & email details.

Regards: Rosniza Hanim

Triana Wedding Belles - Weddings and So Much More said...

Ref no:1688688916 paid thru maybank2u. Will e- mail u immediately lepas ni. Triana (ash.triana@gmail.com).

iman said...

Iman dah terima daripada:

Eija,
Triana,
Siti Sakinah,
dan Norzaida..

Kak Ida.. Emailkan Iman detail akak.. alamat semua..

ryana said...

nak tanya nak kene byr brape rm ye...

kayniz said...

if sy bank in gne cash deposit, juz bg tau dh bank in ok kn....

iman said...

ryana..

Kalau Sem : 13 Kalau SS:16

Kayniz.. Ya beri tau masa dan no. transasi juga ye

idA said...

salam dik..
akak dah email..alamat akak kat adik..baru sat..

Anonymous said...

saya nak .

NURUL HUSNA said...

kak iman, husna dah email akk detail n alamat husna n slip pembayaran tru maybank2u..akk dah trime?

Anonymous said...

saya nak boleh ?

Faranida Abdul Latif said...

Cik Iman, saya nk order jugak... masih ade lg x??? saya dh tempah ari tue...

Nur Izza Lya said...

As Salam Kak Iman ade terima tak butiran dan slip pembayaran saya kat email Kak Iman...
nama saya Nor Hamizah Binti Md Rasid....

ryana said...

saya dah antar bank in slip dapat x

[Miss Eriqa] said...

iman, sya msg kat fb iman.. ada dpt tak??? sebab iman tak reply.. itu yg sya pelik.. ehehe...

P@Nd@_LoVeR said...

alamak. baru terperasan emel ni.. ok.. hari ni jgak sy bank in duit..

iyads said...

sy pn bru trprsn..k sy bnk-in rinie..hehehe

Miss Kira said...

sis..boleh tak kira nak book dulu..
lagi 2 weeks kira bank in duit... skrg tgh busy sket..

sorry..

;)