Wednesday, September 5, 2012

Tempahan Dah Jodoh .

Salam Semua,

50 nama yang menempah daripada Iman setakat ini adalah:

1. Eija
2. Dini Alya
3. Faranida
4. HK
5. Lovey Dovey
6. Miss Eriqa
7. Kin
8 Rien
9. Anne
10 Anis Che Razali
11.Triana
12. Miey Cha
13. Adela
14. Miss Kira
15.Panda Lover
16. Sharifah Muda
17. Nurul Husna
18. Zulaifah
20 Qis
21 Eijan
22 Atiqah
23. Nur Izza
24 Ain Afiffy
25. Ramal PC Solution
26. Nurull
27. Shafirah
28. Siti Zanariah
29. Ruzaina
30 Ryana
31 Zarifah
32Siti Nur Syuhada
33. Green Light Libra
34 Iyads
35 Atieeza
36. Nurrullaya
37 Heryati Ismail
38 Arieyaareza
39. Fieza
40. Wan Biena
41. Corin
42. Violet KIM
43. Siti Ifa Nur kholifa
44 Hanisah
45 Nai
46 Iman Adriana
47 Pelangi Petang

Apabila dah ada Stok di tangan Iman. Iman akan umumkan cara pembayaran dan pengesahan. Setiap tempahan akan di sertakan dengan T.T Iman dan sedikit cenderahati dari 'Heart of Memory'

29 comments:

rien said...

x sabarnya....

Kakak Nur said...

nama saya slh ejaan tu....
nurruhaya

Nanie Amsyar said...

Iman,
saya nak jugak... ada lagi ker?

"Harnani"

Anonymous said...

i did email u..but no reply.. :( nak novel dah jodoh kak iman jugak~~ Lysa Othman

idA said...

kak idA..(Faridah Idrus)nak 1..

GarapanKu said...

yeyyy...sy no 29..
hip hip hooreyyyy

GarapanKu said...
This comment has been removed by the author.
QiS said...

tq sgt2 iman..nnt maklumkan ye mcm mana nak buat pembayaran...tak sbr nk bc apa kesudahan dah jodoh... =)

P@Nd@_LoVeR said...

yeay!! no.15..
thanx iman :)

Anonymous said...

ade kosong lg x.. sy nk jugak.. fiqa shah.. fiqalurva_91@yahoo.com..

nieza said...

ada lg ke iman...nk jugak ni..

ha-ra said...

ade ksong lgi??nk jgak!!
hanim, emel post2aku@gmail.com

Anonymous said...

Kak sari nak juga

mieycah said...

no 12 tu nama sy ke?

Princess Exora said...

saya nak jugak.. bubbleslub91@gmail.com..ni emel saya..tq

Anonymous said...

Sy nk jgk. Atikah. nuratikahmuhammadzawawi89@gmail.com

Triana Wedding Belles - Weddings and So Much More said...

Tak sabarnya..............my e-mail ash.triana@gmail.com

NURUL HUSNA said...

iman, nurul husna no 17 tu sy kan?
Nurul husna mohd yusof
husnayusof_99@yahoo.com..
just nk make sure...tq iman...

iyads said...

Tak sabarnya nk tunggu n bc..hehe..
T gtau yer cra pmbyrn..tq..
Best of luck in da future :-)

:anne: said...

yeay! xsbr nk belek 'Dah Jodoh'.
:)

Anonymous said...

Iman, no.38 tu salah ejaan yg betul arieyarieza. tq iman....
nanti bagitau mcm mn pembayaran yer..email kat arieyarieza@yahoo.com.

EijA:) said...

yeay,no 1..tq k.iman...

Norbiha Hj. Sabtu said...

Dah sabar punya pasal..abis dah bc smlm dlm tempoh 1 ari je.. :D

iman said...

mieycah.. mmg nama mieycah tu...

Buat semua, Iman cuma boleh umumkan cara pembayaran setelah Dah Jodoh Sampai di tangan Iman je... Kalau ta sabar Iman galakkan melanggan terus dengan KN melalui online... Pasti cepat...

Norbiha.. tolonglah Iman review novel Dah Jodoh

iman said...

Semua Iman minta maaf kalau ada yang tersalah ejaan nama tu.. Nanti bila pengesahan Iman pastian nama yang betul akan ditayangkan.

aya said...

salam saya nak order boleh lagi ke novel dah jodoh?

please email ke ssmt_sarah@yahoo.com yea! thanx! :D

jijah said...

saya nk jugak....(Radziah) email: jijah_j@yahoo.com.my

hk said...

sorry..saya dh tak sabar sgt..so, saya dah beli buku ni kat kedai

anna said...

Wah....best sgt citer Dah Jodoh ni tau...Ana dah habis baca..baru beli tadi kt kedai buku...sempat lunch hour rushing ke KL Sentral sbb nk cari buku ni...Memang best la....Suka sgt2...