Monday, February 22, 2010

Privating Blog...

Salam....Iman nak mendengar suara pembaca... Mcm hati iman kata - kau kena dgr suara mereka- (skema tak skema)... Iman nak tahu perlu ke tak perlu Iman nak privatekan blog...

 Tujuan Iman nak privatekan blog sebab nanti Iman akan masukkan ntry yg bertajuk Rama-Rama hatiku... ' Ruangan rama-rama hatiku' adalah novel kehidupan Iman sendiri... Tentang kisah Iman yg sebenar...Iman tak mampu nak uruskan dua blog... tak cukup masa sebab itu Iman nak privatekan blog ini untuk iman boleh jadikan tempat ini tempat santai Iman dan pembaca2 tetap Iman saja... Pembaca yang Iman dah angggap teman2 Iman sendiri..

Masalahnya sekarang.... Perlu ke tak Perlu Iman privatekan blog Iman? 


Tolonglah Iman minta berhenti tinggalkan email sebab Iman penatlah nak salin satu2 email ke diary Iman... Huhu... korang jawab je kat poll sebelah okay... Wlaupun Iman boleh agak jawapannya tpi tak apalah demokrasilah kan... and please tak usahlah tinggal email.. cian kat Iman kena salin...

20 comments:

violet said...

IMAN......
SALAM.......IT DEPEND ON U IMAN...KALAU IMAN XMAHU BUAT SALIN MENYALIN TU....IMAN XPAYAHLAH PRIVATE KAN.....MUDAH KAN HU3

hasnah said...

actually iman..its depend tue ye bak kata violet..but my personal opinion, i think x perlu rasanya nak privatekan blog iman nie..rasanya x salah kalo iman nak kongsi2 kan kepada semua mcm mana kehidupan iman setiap hari..mcm saya punya blog pun, just cite apa yg jadi dalam kehidupan seharian. jadi kawan2 iman yg dah lama x dengar berita iman mesti diaorang tahu apa iman buat sekarang..betul tak? but everything its depend to you, either want to kongsi your story or not..good luck iman!!

nana_cunoi said...

SETUJU DGN VIOLET N HASNAH...IMAN..XYAHLA BLOQ..

Blue Skies said...

kak iman x yah lar nk private kn blog.nnt x dpt nk tau perkembangan novel yg baru..
plis plis plis..
dont private it
:))

ceritaku MEMORIKU said...

alorrr nak privatekn?
tp it depends on kak iman
same ade nak private or tak
itu hak kak iman
hehe
tapi tak dpt lah nk bace dah cerita kak iman
rindu2
:DD
-na'dz

ChaiDaN said...

iman...xyah r nak block...nanti xdapat saya baca novel2 iman..huhuhu...tp, actually its depend on u r...kalau rase ble blog ni xprivate n ada org amik kesempatan, better u privatekan...tp invite r saya..huhuhu....

iman de fb x??saya nak add r...leh x??

Anonymous said...

saya oun berpendapt yg same...tak yah la nak privatekan log ni...tapi terpulang pada iman la...kalau privetkan tolong la add sy ye...tq..
suffina@yahoo.com.my

black_mel said...

dh jawab...jgn private..

HaYisA neeRzA said...

semua pembaca dh brspkt jgn privatekan....hehe

miz ruha said...

kebyk kn pembace yg setia xnk iman private kn blog,,,

xyah la iman eh,,,

hehehe,,,

Nur Aqilah said...

4 me it's up 2 u..
xnk la pksa k.iman..

tp kalo tnya ilah n yg len kenfem2
kteorg xnk.. hihi
rasa nyer xslh kalo k.iman nk cter
ksh pribadi k.iman.
sbb 2 la mostly blogger wt..
n one of them it's me..

kak noor said...

salam,iman x payah le krg susah pula akak nak baca..but terpulang.kalau boleh tu x payah le lg pun ramai gak yg berpendapat x payah...salam

fezmia said...

Iman,
akak minta Iman JANGANlah privatekan blog ni, susahlah nak masuk...biarlah as it is ye...please jangan privatekan. Followers byk, ada yg silent ada yg active. Apa2pun senang yg check the update kalau tak privatize.

iErA SyAmIeRa said...

k.iman sy setuju ngn dorag sume..
PLIS JGN PRIVATEKAN...
PLISSSS.....
hopefully k.iman bg lar peluang kt pembaca2 novel k.iman berkongsi kisah k.iman tuk kami jadikan pengajaran dlm kehidupan kiteorg...
boleh kongsi2 pendapat ker kan.. lg best camtu taw...
so PLISSSS k.iman jgn privatekan blog ni....
:( plisss

laskarpelangi.stesen said...

ala takyah la privatekan...tp kalu nk bt jugak invite kita ye iman..
bukan aper kita suka bc citer2 iman ni. kalu privatekan takleh nk baca.

Anonymous said...

iman...
depend pd iman...
tpi myb susahla kite nak ikuti blog iman sbb kite x de blog...
slalu masuk n bace blog ni...
klu iman private...

Anonymous said...

1 - bila dah di prebetkan, kau tak yah pantau nyamuk2 yng masuk dlm blog nih.
2 - bila dah diprebetkan, hak cipta kau akan terpelihara.

a - bila dah diprebetkan, kau dah kekurangan followers dan kengkawan pon dah susut.

b - bila dah diprebetkan, karya kau terbatas hanya yng berkenaan saja dapat baca sambil menilai.

c - bila dah diprebetkan, minda kau pon turut terbatas.

d - bila dah diprebetkan, aku pon maleh nak join.

- sangkuriang -

lu pikir la sendirik.....

iman said...

huhu thanks for all the comment...
Specially to Sangkuriang...

- thanks for the concern...
- huhu nak ingatkan you kena bayar royalti kat nabil for pinjam ayat 'lu fikir sendiri' dai...

Anonymous said...

salam..iman xyahlah privatekn..

sya said...

salam..
iman, eventhou sy silence reader blog awk..
p dalam hal nih..
sy dh xjdik silence reader dh..
xyhla nk private kn blog ea..
nti dh xtau d nxt2 epi for ur ceritas 2..
setia tau mnuggu ceritas awk..
even other readers pn cm2 gk..
stil setia dan xmo awk privatekn blog..huuu
kesimpulannya...xyh private kn tau..ngee