Monday, July 16, 2012

DAH JODOH

Alhamdulillah.. Pada sesiapa yang mengikuti enovel Iman Dah Jodoh. Iman ada berita baik buat semua. Dah Jodoh akan di terbitan pada terbitan bulan september ini di bawah Kaki Novel. Terima kasih kerana sudi menyokong enovel ini dan di harap sokorngan akan berterusan pada masa versi cetak.

Dah Jodoh sisi berbeza daripada Jodoh Atau CInta. Iman Harap adalah kemajuan untuk Dah Jodoh berbanding JAC dari segi kualiti karya Iman. Iman amat mengalu-alukan komen daripada pembaca semua. Iman bukan penulis hanya sesorang yang suka berkongsi cerita melalui jarijemari yang Iman kisahkan ada cantara hati iman sendiri.

 Jangan panggil Iman novelis, Iman bukan novelis. Malu Iman apabila sesiapa memanggil iman begitu sedangkan karya Iman tak seberapa. Pada sesiapa yang terjumpa atau mengenali Iman kala Iman dimana-mana, silalah tegur. Jangan tengok2 macam Iman alien, Iman pun naik malu. (pengalaman terbaru).

Penghargaan buat semua yang setia bersama karya-karya Iman. 100 pembeli pertama Dah Jodoh akan mendapat sekecil cerderhati dari Iman (bukan benda mahal hanya personalised item yang Iman berikan tanda menghargai pembaca-pembaca sekalian.)

Terima kasih kerana menyokong karya-karya Iman Nizrina.
Menunduk kepala tanda hormat.
Membuka hati tanda kasih.
Tangan ku hulur tanda sahabat.
Setinggi-tinggi hati mengucapkan terima kasih.


p/s Iman akan postkan Klinik Hati Petang ni. Pen Drive tertinggal di rumah pula tadi.

3 comments:

nz lyna'im said...

xsabar nak tw kisah diaorg yang makin berbunga cinta...heheheheh...bulan berapa kuar nie

hasnah said...

ala iman...jgn lah segan..awak memang novelis pun...iman, bila nak sambung cite sekali sekala sayang...lama x sambung
p/s: anyway, sy pun suka klinik hati tu...wah!!x tahu nak baca yg mana...ha..ha...

anna said...

Tahniah Iman....xsabar nk tggu september... ^_^